Prodej bytu 2+1 60 m², Znojmo

3 120 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost! Nabízíme k prodeji byt 2+1 v atraktivní lokalitě horní části města Znojma ul. Gagarinova ve Znojmě.

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o rozloze 59 m2 s balkonem, který se nachází v žádané lokalitě ve Znojmě. Jednotka je je umístěna v 1. patře dobře udržovaného panelového domu s výtahem.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí přibližně před 6 lety, v rámci které byla vyměněna elektroinstalace za moderní měděné vedení. Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval dostatek denního světla a příjemnou atmosféru pro každodenní život.

Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, což zaručuje pohodlné vaření. Vytápění bytu je řešeno prostřednictvím dálkového vytápění, což zajišťuje rovnoměrné teplo v celém bytě.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny s WC a předsíně. Součástí bytu je také balkon, který poskytuje příjemné místo pro relaxaci, a sklep pro dodatečné úložné prostory.

Lokalita bytu je ideální s těsným dosahem veškeré občanské vybavenosti - základní a mateřská škola, obchody, pivnice, restaurace a další služby jsou jen kousek od domu. V blízkosti se nachází také krásné zelené plochy pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Pokud hledáte útulný a moderně vybavený byt ve Znojmě s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.
Vás realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 143
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 60 m²
Patro 1
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist