Prodej bytu 3+1 90 m², Znojmo

3 600 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte opravdu prostorný byt, který si budete moci upravit podle vlastních představ? Přesně takový pro vás teď mám.

+ 3+1
+ 91 m2
+ bytový dům po revitalizaci
+ mateřská i základní škola v těsné blízkosti
+ před rekonstrukcí
+ společný dvorek

Tento byt má ambice stát se velice atraktivním městským bydlením. Nabízí totiž velkorysou prostornost, příjemnou prosvětlenost a skvělou lokalitu v jejíž těsné blízkosti najdete vše, co budete potřebovat. Je v původním stavu, ale promyšlenou rekonstrukcí z něj můžete vytvořit dokonalý domov.

Byt se nachází v 1. patře bytového domu na ulici Bezručova ve Znojmě. Dispozičně je řešený jako 3+1 o celkové ploše 94 m2 a díky tomu nabízí spoustu prostoru pro realizaci vašich představ o bydlení.

Skládá se z chodby, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, kuchyně s místem pro jídelní stůl, spíže, koupelny s vanou a samostatné toalety. Vytápění zajišťují lokální plynová topidla WAW.

Bytový dům je po revitalizaci a v jeho přízemí je provozována pivnice. Ve vnitrobloku je společný dvorek, který je volně k využití.

Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost. Vlakové a autobusové nádraží leží jen 300 metrů od bytu. V pěší dostupnosti, a to zhruba 4 minuty chůze, najdete jak mateřskou, tak základní školu. Pro menší nákupy můžete využít nedaleký obchod s potravinami.

Pokud vás tento byt zaujal, ráda se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1069
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist