Prodej obchodu 529 m², Šatov

17 790 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máte zájem o jedinečnou příležitost koupě obchodního domu s velkým komerčním pozemkem v městysi Šatov kousek od Znojma u rakouských hranic. Tato nemovitost se nachází přímo ve středu obce, což zaručuje vysokou viditelnost a snadnou dostupnost pro zákazníky.

!!! Pokud by byl zájem o koupi pouze nemovitosti nebo pozemků, tak po domluvě jsme otevřeni i této možnosti !!!

Obchodní dům disponuje přízemím, 1. patrem a půdou, která pokrývá celou zastavěnou plochu. Celková zastavěná plocha činí cca 344 m2, zatímco rozlehlý pozemek nabízí celkovou velikost 3.416 m2. To poskytuje mnoho možností pro využití komerčního pozemku s hlavní funkcí se na občanské vybavení komerčního zaměření.

Jsou zde tyhle možnosti: bydlení majitelů a zaměstnanců, služby související s hlavní funkcí, turistika, rekreace a agroturistika, gastroturistika, cykloturistika, vinařská turistika, zeleň.
Dle historických leteckých snímků zde dříve byla zástavba rodinných domů, takže podle oficiálních informací není nereálné ji zde vybudovat. K pozemku je přístupová cesta ze dvou stran.

V přízemí se nachází obchod s potravinami a sklady, které jsou stále využívány v provozu. Druhá polovina je bývalá masna a drogerie. V obou částech se nachází vlastní toaleta. Každý z těchto 3 obchodů disponuje vlastním vstupem. Z venku se vstupuje na schodiště, které vede do prvního patra. Zde se nachází prodejna smíšeného zboží s velkým skladem. K efektivnímu využívání skladu je zde v provozu nákladní výtah, do kterého se zespodu nakládá z venkovní části. V patře je i kancelář a toaleta. Také je tu vstup na půdu, která je hodně vysoká a přes celou plochu stavby.

Z druhé strany pozemku stojí stodola (ta v uvedené zastavěné ploše není započítaná). Nachází se tu více skelpích prostorů. Bohužel se neví o všech, byly zakopány nebo zříceny. Tři se tu našly, ovšem pro jejich plné využití by se musely ještě vykopat. Je tu i vlastní studna.

Před nemovitostí se nachází autobusová zastávka, což zajišťuje snadnou dostupnost veřejnou dopravou. V této obci je rozšířena vinařská turistika a je zde spousta penzionů, což znamená spoustu možných klientů.

V Šatově je pouze jedno malé smíšené zboží, což znamená, že tato nemovitost by nemusela mít konkurenci v oblasti. To poskytuje výbornou příležitost třeba i pro podnikání a rozvoj obchodního centra.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, zavolejte makléři a domluvíme se na osobní prohlídce.
S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 89
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 3 416 m²
Plocha užitná 529 m²
Plocha zastavěná 344 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist