Prodej stavební parcely 2939 m², Hodonice

Cena na dotaz

info v RK, bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

HODONICKÉ SVAHY

Stavební pozemek umožňuje realizovat 4 bytové domy s celkovým počtem 48 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk s výměrami od 28 m2 do 112 m2.

Součástí ceny je geometricky oddělený pozemek včetně stavebního povolení pro bytové domy a kompletně realizovaných inženýrský sítí a komunikací. Můžete tak přijít, začít stavět a nabízet. Nemusíte se zabývat žádným dalším inženýringem.

Tvoří ji čtyři objekty postavené k hraně svahu s výhledem do krajiny orientované obytnou částí k jihozápadu. Objekty mají 2 podlaží a jedno ustoupené, které nabízí velkorysé terasy. Objekty lze koupit i jednotlivě.

Uvedená cena je bez DPH.

Jednotlivé byty jsou řešeny s ohledem na účelné využití prostoru zejména pro obytné místnosti, ale také s ohledem na rozvody technické infrastruktury.

Celkem užitné plochy bytových jednotek je 1 941 m2 a obestavěného prostoru 10 244 m3.

Projektová dokumentace stavebních objektů a inženýrských sítí má platné stavební povolení. Aktuálně jsou dokončeny hlavní kanalizační, vodovodní řady vč. šachet a byly zahájeny práce na komunikacích, chodnících, veřejného osvětlení.

Hlavní náplní je soukromé případně nájemní bydlení, kdy chodby obytných pater jsou navrženy ve všech objektech jako nejkratší a jsou situovány k východní nebo severovýchodní straně objektů z důvodu lepšího oslunění zbylých fasád a aby bylo zajištěno soukromí.

Jednotlivé byty jsou řešeny s ohledem na účelné využití prostoru zejména pro obytné místnosti, ale také s ohledem na rozvody technické infrastruktury.

Hodonické svahy proto, protože profil pozemku je plynule svažitý na JZ a bytové domy nabídnou výhledy, které se neokoukají.

Veškeré informace o projektu rád poskytnu na osobním jednání či prohlídce přímo na pozemku, kterou doporučuji.

O obci

Vinařská obec Hodonice leží na jižní Moravě v okrese Znojmo. Obec se rozkládá asi 10 kilometrů východně od Znojma a přibližně 11 kilometrů severně od rakouských hranic. Společně s Tasovicemi tvoří jednu z největších obcí na Znojemsku s více jak 3 000 obyvateli.

Obec je dobře dopravně dostupná jak vlakem, tak autobusem.
Občané i turisté zde disponují dobrou sociální a občanskou vybaveností (praktický lékař, dětský lékař, zubař, mateřská školka, základní škola 1. a 2. stupně, DPS, kulturní dům, knihovna, sportovní areál, pošta, atd.).

Významní zaměstnavatelé Znojemska působících v Hodonicích
Saint - Gobain Adfors, Agotec, Sladovny Soufflet. HAIVA Tasovice, Kasali, KOBE, ZD Hodonice

Budu se moc těšit na vaše kontaktování a osobní jednání.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 15443034
Plocha pozemku 2 939 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist