Prodej zahrady 1465 m², Znojmo

2 960 000 Kč

2 020 Kč za m²

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K prodeji Vám exkluzivně nabízíme rozlehlou zahradu o celkové výměře 1.465 m2 v atraktivní lokalitě zahrádek Pražská na dohled od širšího centra města Znojma. Jedná se o pozemek nepravidelného tvaru sestávající ze čtyř parcelních čísel vč. dvou, na kterých se nacházejí jednopodlažní stavby zapsané v katastru nemovitostí. Nejširší část největšího pozemku činí 29 m, jeho délka pak je v ose 35 m. Na pozemek je přiveden zahrádkářský vodovod, elektřina pak je cca 20 m od hranice pozemku.
Pozemek je dle územního plánu situován v ploše zahrádek, kde je možné postavit stavbu pro rodinnou rekreaci do 40 m2 zastavěné plochy o jednom nadzemním podlaží s možností podsklepení a využití podkroví a k ní doplňkovou samostatně stojící stavbu do 25 m2.

Lokalita zahrádek Pražská a Cínová hora se nachází na severním okraji města Znojma při výjezdu směrem na Prahu, zároveň však ve velmi dobře dostupné vzdálenosti od centra města.

Pozemek lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti E3412Z002
Plocha pozemku 1 465 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist