Prodej rodinného domu 73 m², Hevlín

5 690 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji vám nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu, který je přímo stvořený pro radost z bydlení. Váš nový domov leží v obci Hevlín a nabízí dispozici 3+kk o ploše 81 m2 včetně terasy.

+ 3+kk
+ 81 m2 včetně terasy
+ pozemek cca 410 m2
+ terasa 8,3 m2
+ přepychová koupelna
+ nízká energetická náročnost
+ plastová okna s izolačními trojskly
+ kvalitní zateplení
+ omyvatelná fasádní omítka s protiplísňovou úpravou
+ dvě parkovací místa před domem

U této nemovitosti hrají prim kvalitní materiály! Dům je postavený z Ytongu 30 a je celý zateplený polystyrénem o tloušťce 20 cm. Skvělé tepělněizolační vlastnosti domu podporují také speciální stropní foukaná izolace o šířce 35 cm a plastová okna s izolačními trojskly. Sedlová střecha je pokryta taškami KM Beta Prima a na podlahách najdete dlažbu a zátěžový vinyl.

Mezi další použité nadstandardní materiály patří například velkoformátové obklady, sprchový kout bez vaničky a unikátní fasádní omyvatelná omítka s protiplísňovou úpravou, která vás zbaví starostí s nečistotami na domě. Nemovitost je součástí dvojdomu a mezi samostatnými zdmi těchto domů je navíc protihluková vata, která zaručuje jak vynikající tepelnou izolaci, tak především nadstandardní ochranu proti hluku od sousedů.

Středobodem rodinného života je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzskými okny na terasu. Díky nim je krásně prosvětlený a propojuje dům s dalšími místnostmi. Najdete zde ložnici orientovanou do zahrady, která poskytuje dokonalé soukromí a klid po náročných dnech, velký dětský pokoj, koupelnu s vanou, sprchovým koutem i toaletou a technickou místnost přiléhající k předsíni. Milovníky venkovního posezení potěší krytá terasa se zámkovou dlažbou. Její celoroční využití umožňuje vyvedená elektřina i voda v nezámrzném systému. Nad domem je půda, která poskytuje dostatek místo pro uložení všech vašich nezbytností.

V celém domě je podlahové vytápění zajištěné plynovým kotlem, který slouží i pro ohřev vody. Díky vysoce kvalitním materiálům použitým při stavbě se dům pyšní energetickou kategorií B.

K domu náleží 2 parkovací místa před domem se zámkovou dlažbou a oplocená zahrada za domem.

Hevlín leží 5 minut od Laa an der Thaya a má tak skvělou dopravní dostupnost s Rakouskem, ale i blízkým Znojmem. Brno je vzdáleno zhruba 45 minut jízdy autem. Obec nabízí plnou občanskou vybavenost, jako jsou mateřská škola, základní škola do deváté třídy, ordinace praktického lékaře, 2 prodejny potravin a několik restaurací.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1101
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 410 m²
Plocha užitná 73 m²
Plocha zastavěná 81 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist