Prodej rodinného domu 133 m², Hluboké Mašůvky

7 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Poznejte útulný rodinný dům nedaleko Znojma, který vystupuje z řady velkorysým prostorem, pohodlím a hlavně neuvěřitelně příjemnou zahradou, která je jako stvořená pro relaxování.

+ 4+kk
+ 133 m2
+ pozemek 1035 m2
+ garáž 49 m2
+ zahrada s jezírkem a prostornou terasou
+ krbová kamna
+ vnitřní infrasauna
+ dvě koupelny
+ rekuperace vzduchu
+ podlahové vytápění

Dům je dispozičně řešený jako 4+kk se zastavěnou plochou 133 m2 a skládá se z přízemí a obytného podkroví.

Srdcem přízemí a centrem setkávání celé rodiny je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Obývací část místnosti je díky francouzským oknům na zahradu krásně prosvětlená a za zimních večerů vám zde dopřejí hřejivou atmosféru krbová kamna ležící v rohu místnosti. Milovníci vaření ocení stylovou kuchyň s vestavěnými spotřebiči a americkou lednicí.

V přízemí dále najdete prostornou ložnici, která současným majitelům sloužila jako pracovna a koupelnu, ze které se dostanete do technické místnosti a na samostatnou toaletu. Vstupní chodba disponuje praktickou šatní skříní na míru.

Podkroví slouží především pro dobití energie po náročných dnech a je zároveň místem, kde můžete zažít svůj osobní wellness. Najdete zde další 2 pokoje a chodbu, která nabízí ideální zákoutí pro chvíle s knihou či poslech hudby. Svůj zasloužený relax si můžete dopřát v infrasauně, která je zabudovaná v koupelně. Ochladit se následně můžete ve sprchovém boxu.

Tím, co odlišuje tuto nemovitost od ostatních je také zahrada. Pozemek má celkovou plochu 1035 m2. V přední příjezdové části pozemku stojí garáž o ploše 49 m2, do které pohodlně zaparkujete vůz a uschováte všechny svoje nezbytnosti.

Dům zároveň obklopuje velká terasa, na kterou navazují připravené základy pro vybudování zimní zahrady. Posezení na terase je jedinečné díky přilehlému jezírku a výhledu do zahrady se vzrostlými stromy, které umocňují spojení s přírodou a pocit soukromí.

K vytápění domu slouží krbová vložka a rekuperace, která se stará i o výměnu vzduchu v nemovitosti. V obývacím pokoji a spodní koupelně vás potěší podlahové vytápění.

Dům leží v žádané lokalitě Hluboké Mašůvky, které jsou pouhých 10 minut od Znojma v klidné části místního satelitu.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1078
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 035 m²
Plocha užitná 133 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist