Prodej rodinného domu 263 m², Šanov

Cena na dotaz

volejte makléři

Nemovitosti nabízí

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nedaleko rakouských hranic v malebné obci Šanov bychom vám rádi představili rodinný dům, který je ideálním spojením bydlení a podnikání.

Bytová jednotka s obyvatelnou plochou 203 m2 a dispozicí 5+1 s pracovním koutem nacházející se v prvním patře. K domu můžete využít průjezdnou garáž (22 m2) do dvorní části, kde vás přivítá prostorné venkovní posezení pod střechou ( 31 m2), letní vytápěná kuchyně s hernou ( 36 m2) a krásná udržovaná zahrada. Pod domem se pak ještě nachází prostorný sklep ( 83 m2). Celý dům prochází od roku 2015 kompletní postupnou rekonstrukcí, kdy většina důležitých části je již hotova.

Obytná část včetně letní kuchyně je vytápěná plynovým kotlem s rozvodem do podlah, doplněná navíc krbem s teplovodní vložkou. Dům je napojen na veškeré sítě, a přesto disponuje ještě vlastní studnou. Celý prostor bytu je klimatizován. Nabízí se zde i terasa ( 32 m2) k dotvoření dle vlastních představ. Jsou přichystány i rozvody pro centrální vysavač. Za domem ještě naleznete dva menší sklady o výměře 20 m2 a 40 m2, které se dají využít i jako další garáže.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou škola, školka, sportoviště, obchod s potravinami a další služby. V okolí pak spoustu lákavých míst jako jsou rybníky, nedaleké středisko s aquaparkem Pasohlávky, rozhledny, naučné stezky, a nakonec také Laa an der Thaya.

To je pouze základní výčet důležitých informací a výhod, které koupí tohoto domu získáte. Proto pokud se vám tato nabídka líbí, neváhejte se nám ozvat a my vás rádi provedeme celou nemovitostí a probereme další podrobnosti.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a případné setkání

Jakub Dujíček a David Kašný

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1661
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 857 m²
Plocha užitná 263 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

Zobrazit kompletní nabídku RK

EXPLICIT REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist