Prodej rodinného domu 130 m², Šatov

3 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte místo pro váš nový domov nebo investiční příležitost? Nabízíme k prodeji rodinný dům na jižní Moravě v obci Šatov, který je momentálně ve fázi hrubé stavby. Tento objekt je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci vlastních nápadů a snů o bydlení.

Tento starší dům prošel v minulém roce zásadní rekonstrukcí, během které byly vyměněny krovy a kvalitní střešní krytina. Dispozice 3+1 s možností přestavby a rozšíření obytného prostoru. Průjezd nabízí potenciál pro vytvoření dalšího pokoje nebo jiného využití. Kompletní inženýrské sítě jsou již na pozemku: plyn, veřejný vodovod, elektrický proud a veřejná kanalizace. Nová Plastová okna zajišťují dobrou tepelnou izolaci a snižují náklady na vytápění. Všechny instalace jsou opatřeny potřebnými revizemi pro vaši bezpečnost a pohodlí.

Velkorysá zahrada poskytuje dostatek prostoru pro vaše zahradnické projekty, rodinné aktivity nebo klidný odpočinek. Pohodlný vjezd na pozemek umožňuje snadný přístup vozidlem. Součástí je i vlastní garáž pro vaše vozidlo nebo jako úložný prostor

Obec s výbornou dostupností do okolních měst a s plnou občanskou vybaveností v dosahu. Šatov je známý svou vinařskou tradicí a nabízí krásné prostředí pro život blízko přírody s mnoha možnostmi pro turistiku a cykloturistiku.

Neváhejte a využijte této příležitosti k vytvoření domova podle vašich snů. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte. Těšíme se na vaši návštěvu a na to, že vám pomůžeme otevřít novou kapitolu vašeho života.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 131
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 656 m²
Plocha užitná 130 m²
Plocha zastavěná 170 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist