Prodej rodinného domu 225 m², Slup

2 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 6+1 ve Slupi. Předmětem prodeje je také pozemek o celkové výměře 968 m2 a celková zastavěná plocha činí ca. 392 m2. V zastavěné ploše je zahrnuta i stodola a původní přístřešek pro zvířata.
V přední části domu, s okny směrem do ulice, se nachází hlavní obytné místnosti, celkem 5 ložnic, s užitnou plochou ca. 97 m2. Dvě ložnice se nacházejí v 1. NP, 3 ložnice pak ve 2. NP. Směrem do dvora se nachází kuchyně s dalším pokojem, celkem s užitnou plochou téměř 27 m2. V každém patře nalezneme koupelnu, v přízemí samostatné WC, v patře je WC součástí koupelny. Vedle kuchyně se nachází spíž. Obě patra jsou propojena betonovým schodištěm. Součástí domu je také garáž, kotelna (přístupná ze dvora) a půdní prostor. Na dvoře se nachází studna a jímka.

Co se inženýrských sítí týká, dům je napojen pouze na elektřinu. Vodovodní a plynové vedení je však dostupné přímo před domem. Dům bohužel není již dlouhá léta užíván, z čehož vyplývá, že je vhodný k celkové rekonstrukci.

PENB se nyní zpracovává, proto uvádíme ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná.
Údaje budou průběžně aktualizovány.

Obec Slup se nachází 14 km jihovýchodně od Znojma. Je proslavená zejména díky technické památce vodního mlýna. V obci se nachází základní občanská vybavenost, avšak i možnosti sportovního a kulturního vyžití. Obcí např. prochází turistická Jižní stezka nebo Moravská vinná cyklostezka. Nalezneme zde mateřskou školu, školáci pak dojíždějí do sousedních Jaroslavic nebo do Znojma.

Pro více informací a případnou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 15432138
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 968 m²
Plocha užitná 225 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist