Prodej rodinného domu 115 m², Strachotice

6 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji vám nízkoenergetický rodinný dům, ve kterém je radost být spolu! Poznejte moderní pojetí domu pro mladou rodinu, které nabídne dostatek prostoru, nízké náklady na bydlení a elegantní provedení s kvalitními materiály.

+ 4+kk
+ 112 m2
+ pozemek 340 m2
+ nadstandardní koupelna
+ nízká energetická náročnost
+ prostorná technická místnost s druhou toaletou
+ tepelné čerpadlo
+ plastová okna s izolačními trojskly
+ kvalitní zateplení
+ retenční nádrž na zahradě
+ parkovací místa před domem

Tento nízkoenergetický dům 4+kk o ploše 112 m2 včetně terasy najdete v klidné ulici ve Strachoticích. Svou dispozicí, použitím kvalitních materiálů a designovým pojetím, je bránou k nízkonákladovému modernímu bydlení nejen pro mladé rodiny.

Že tu vedle kvalitních materiálů dominuje i osobitý styl, pocítíte hned za vchodovými dveřmi. Dřevěné obložení stěny chodby je v naprosté harmonii s okolím. První místností je technická místnost. Ta nabízí dostatek prostoru pro umístění pračky se sušičkou a nachází se zde i toaleta. Z chodby se dostanete také do prvního dětského pokoje. Za dveřmi oddělujícími chodbu od obývacího pokoje se nachází nadstandardní kompletně vybavená koupelna. Velkoformátová dlažba v mramorovém dekoru navozuje dokonale čistou atmosféru. Dopřát si můžete jak sprchu ve velkém sprchovém koutě, tak relax ve vaně. Nechybí ani toaleta a luxusní koupelnový nábytek na míru. Druhý dětský pokoj leží vedle koupelny a má výhled do boční části zahrady. Místem pro setkávání celé rodiny je obývací pokoj s přípravou pro kuchyňskou linku a francouzskými okny na zastřešenou útulnou terasu. Ložnice je skvělým místem pro odpočinek a to díky své orientaci na západ a oknu do zahrady.

Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry, grilování či zahradní bazén a je zde vybudovaná i retenční nádrž o objemu 4 m3.

Dům je postavený z kvalitních a nadstandardních materiálů - velkoformátové dlažby a obklady, sprchový kout bez vaničky, fasádní omyvatelná omítka s protiplísňovou úpravou a další.

Topení a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo a elektrický kotel. Po celém domě je zavedeno podlahové vytápění. Při stavbě byly použity prvotřídní tepelněizolační materiály a dům se tak pyšní energetickou náročností kategorie B. Je napojený na všechny inženýrské sítě a připravený k nastěhování. Souc?ástí jsou i kompletne? hotové venkovní úpravy včetně parkování.

Vinařská obec Strachotice nabízí klidné bydlení s přírodou na dosah a hned 3 značené trasy cyklostezek. Umožňuje také skvělé dopravní spojení s Rakouskem, jehož hranice leží jen 9 km od domu. Do centra města Znojma se autem dostanete za 15 min a dobré spojení budete mít také do Brna, které je vzdálené zhruba 50 min jízdy. Strachotice mají i výbornou občanskou vybavenost. V obci je mateřská a základní škola, pošta, obchod, praktický lékař a mnoho dalšího.
Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1084
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 340 m²
Plocha užitná 115 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist