Prodej rodinného domu 160 m², Valtrovice

2 495 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům ve Valtrovicích, který si zachoval své původní kouzlo a je připraven na nové majitele, kteří ocení jeho historii a potenciál. Tento dům z roku cca 1970 je ve velmi udržovaném, avšak původním stavu, což poskytuje jedinečnou příležitost pro ty, kdo hledají nemovitost k okamžitému bydlení s možností postupného zvelebování a přizpůsobení vlastním představám.

Rok výstavby je z roku cca 1970 s postupnými rekonstrukcemi. Přístavba byla realizována v 80. letech. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2019 a to koupelny. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci, přípojka byla zbudována v roce 2017 zajišťuje tak bezproblémový odvod odpadních vod. Zdroj vody je řešen vlastní kopanou studnou o hloubce 5 metrů, zásobovaná několika prameny. Stropy jsou řešeny dřevěnými trámy, které podtrhují historický charakter domu. Podlahy v domě jsou betonové. Vytápění je řešeno na plynový kotel, pravidelně servisovaný a s platnou revizí, zajišťuje ekonomické a účinné vytápění celého domu. O teplou vodu se postará elektrický bojler. Elektřina je vedena v hliníku, zaveden i silnoproud 380V, což umožňuje využití pro náročnější elektrická zařízení.

Nemovitost nabízí ložnici, útulný obývací pokoj a prostornou chodbu, která propojuje jednotlivé části domu. Srdcem domu je kuchyň s jídelnou. Koupelna se sprchovým koutem poskytuje potřebný komfort. K dispozici je také praktická komora pro uskladnění potravin a technická místnost. Samostatná toaleta zvyšuje pohodlí obyvatel.

Velkou výhodou je prostorná stodola s příjezdem, která může sloužit k zaparkování vašich vozidel, jako sklad, dílna nebo prostor pro realizaci vašich projektů. V ní je také vstup do nádherného sklepa, třeba k uskladnění potravin. Krásná zahrada a nádvoří jsou ideální pro rodinné aktivity, relaxaci a zahradničení. Na zahradě se nachází i plně funkční udírna. K domu náleží také přilehlé hospodářské budovy, které poskytují další prostor pro vaše koníčky, skladování nářadí nebo možnost chovu zvířat.

Obec Valtrovice je místem s bohatým komunitním životem, kde najdete mateřskou školku, obchod, autobusovou zastávku, hospůdku, fotbalové hřiště a tenisový kurt. Zdejší prostředí je ideální pro rodiny s dětmi, stejně jako pro jednotlivce hledající klid a příležitosti pro sport a kulturu.

Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají nemovitost s okamžitou možností bydlení a zároveň chtějí investovat do postupného zvelebování a přetvoření domu podle svých snů. Pokud vás tato příležitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu a na to, že společně otevřeme novou kapitolu v životě tohoto domova.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 134
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 493 m²
Plocha užitná 160 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist